Holdem

Petua Texas Holdem – 4 Cara untuk Menambah Cepat & Menang Lebih Banyak Permainan!

Adakah anda baru dengan Texas Holdem atau hanya ingin meningkatkan permainan anda? Sekiranya demikian, artikel ini mengandungi beberapa petua berharga yang akan membantu anda – jika anda menggunakannya. Ikuti petua Texas Holdem ini dan hasil permainan anda akan bertambah drastik. Tetapi pertama, ingatlah bahawa tidak ada set tip atau strategi yang dapat menebus kekurangan pengalaman, dan pengalaman tidak dapat menebus kebodohan. Bahagian untuk menjadi pemain poker yang baik adalah latihan, latihan terhadap lawan yang berkualiti, dan pemikiran dan tumpuan yang sebenar. Anda mesti sering bermain dan bermain untuk menjadi pemain yang baik, tetapi anda juga mesti menganalisis apa yang anda dan orang lain lakukan (dan lakukan), dan menjadi pelajar permainan.

• Petua Texas Holdem # 1: Main “Naik” dan Sering Main

Anda mungkin biasa dengan gergaji lama yang APK 918Kiss2 2021 bahawa anda hanya belajar dari orang yang lebih baik daripada anda. Sebilangan besarnya, ini benar. Anda mesti bermain permainan sebenar menentang lawan yang lebih baik untuk berkembang. Ingat, terdapat ribuan orang di luar sana yang mempelajari taktik, strategi, petua Texas Holdem seperti ini dan mengusahakannya secara beragama. Mereka cukup serius untuk bermain dalam permainan sekurang-kurangnya sekali seminggu, jika tidak lebih daripada ini. Sekiranya anda akan menjadi baik, anda perlu melakukan perkara yang sama. Sekiranya anda tidak dapat mencari permainan sebenar untuk dimainkan, bermain dalam talian. Walaupun anda bermain dengan “wang lucu”, ia lebih baik daripada tidak bermain sama sekali.

• Petua Texas Holdem # 2: Berlatih dan Berlatih Lagi

Kastanye tua yang gemuruh mengatakan bahawa latihan menjadikannya sempurna. Sempurna adalah ilusi, dalam kehidupan seperti di poker. Anda tidak akan pernah sempurna. Oleh itu, walaupun latihan mungkin tidak sempurna, itu perlu. Latihan, tumpuan, kajian dan refleksi adalah apa yang akan menjadikan anda lebih baik. Vegas dan Atlantic City tidak dibina dalam sehari, dan anda mahir sebagai pemain poker tidak akan menjadi baik. Tetapi untuk belajar dengan cepat dan cepat berdaya saing, anda mesti bermain dan terus bermain.

Yang dikatakan, pilih masa dan tempat untuk bermain, dan atur jadual. Dan inilah salah satu “petua Texas Holdem” yang paling penting: hanya bermain ketika anda masih segar, dan berhenti pada waktu. Pemain yang keletihan pada amnya sangat buruk. Tetapkan jadual dan patuh padanya. Sekiranya anda merancang untuk bermain selama dua jam, berhenti selepas dua jam. Sebahagian daripada disiplin pemenang adalah mengikuti jadual latihan yang ketat, seperti atlet profesional, dan melakukannya tanpa henti.

• Petua Texas Holdem # 3: Ketahui Had Anda

Bermain dan berlatih adalah penting (jelas), tetapi begitu juga waktu rehat dan masa dari permainan. Jangan keterlaluan dalam usaha untuk menjadi lebih cepat lebih cepat. Sama seperti badan memerlukan masa untuk pulih setelah melakukan senaman yang sangat berat, minda memerlukan masa untuk pulih dari sesi poker yang sengit. Sekiranya anda mendapati anda tidak dapat lari dari meja dan / atau anda membuat banyak keputusan buruk, anda mungkin menghadapi masalah. Pertimbangkan untuk mendapatkan bantuan profesional. Akhirnya, sama seperti yang mereka katakan jangan minum drive, jangan minum dan bertaruh juga. Apabila anda merempuh dan membakarnya, ia mungkin tidak membawa kesan yang membawa maut (melainkan jika anda berhutang kepada Mob, wang tunai anda), tetapi tidak menggembirakan apabila dikorek dari lantai kasino dan lebih memalukan.

• Petua Texas Holdem # 4: Kalah Untuk Menang

Sekiranya anda baru bermula, harap kalah – walaupun banyak – semasa anda belajar. Ini adalah sebahagian daripada proses. Seboleh-bolehnya, bermain dalam talian dengan sedikit atau tanpa wang. Dan jika anda akan bermain di dunia nyata, cubalah bermain dalam permainan dengan had rendah dan rendah.

Ingatlah bahawa walaupun tip dan trik “pembelajaran buku” yang terbaik di dunia tidak akan membantu anda mengelakkan rentak buruk dari semasa ke semasa – sama ada disebabkan oleh nasib buruk, permainan buruk atau hanya menghadapi tangan yang lebih baik. Ia berlaku, dan ia berlaku dengan yang terbaik. Kehilangan menyakitkan, tetapi ia adalah guru yang lebih baik daripada menang. Kalah adalah bahagian kemenangan. Itu membuat anda rendah hati, tetapi itu menjadikan anda lebih tajam. Dan jika anda keras kepala dan berkepala babi (kebanyakan pemain poker veteran), ini akan membuat anda lebih lapar. Tidak ada yang suka kalah. Tetapi jika anda serius dan berdedikasi, ini hanya menjadikan anda ingin menjadi lebih baik!

Terus kalah – ini adalah kunci untuk menang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *